Praedium Kylatt, guardonat pel seu ‘packaging’

19 de novembre de 2020

L’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial de la Cooperativa d’Alcanó, Praedium Kylatt, ha estat guardonat amb l’Or en la categoria de ‘packaging’ al Festival de Publicitat de Catalunya d’enguany.

COMPARTEIX

L’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial de la Cooperativa d’Alcanó, Praedium Kylatt, ha estat guardonat amb l’Or en la categoria de ‘packaging’ al Festival de Publicitat de Catalunya d’enguany.

Es tracta d’un disseny que reflecteix en la seva presència la personalitat, el caràcter i l’art, en definitiva, l’essència que caracteritza aquest producte. D’aquesta manera, la seva presentació, creada per l’Agència OMA de Lleida, està configurada pel color mediterrani i un dibuix harmònic.

Praedium Kylatt és un oli d’oliva verge extra ‘Premium’ elaborat a partir d’olives arbequines de collita primerenca de camps especialment seleccionats. Així doncs, és fruit de la unió de la millor tria d’olives arbequines dels camps d’Alcanó, la destresa dels tècnics del molí i la passió per la gastronomia del xef amb una estrella Michelin, Oriol Ivern.