Acte de presentació de Kylatt, el nou oli d’oliva verge extra de Selecció Especial del Molí d’Alcanó

17 de gener de 2020

Presentació de Kylatt, l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial del Molí d’Alcanó, creat juntament amb Oriol Ivern, xef de l’Hisop de Barcelona

COMPARTEIX

Ahir va tenir lloc la presentació de Kylatt, l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial del Molí d’Alcanó, creat juntament amb Oriol Ivern, xef del restaurant Hisop de Barcelona, amb estrella Michelin. L’acte, que es va dur a terme al restaurant regentat per Ivern, va ser presidit per responsables d’Alimentació i Qualitat Alimentària i va aplegar una vintena de persones del món de l’oli. Durant la jornada es va poder degustar la nova creació del xef barceloní i del Molí d’Alcanó.

Kylatt és un oli que s’obté abans de l’inici de la campanya i que prové de les millors oliveres de la temporada, que són escollides a principis d’any sota les premisses del cultiu, l’altitud, la ubicació, etc. Aquest projecte sorgeix amb l’objectiu de fusionar aquest oli prèmium amb l’alta gastronomia per donar resposta a un tipus de públic que demana productes que es diferencien per la seva qualitat i categoria.