Oliva 100% arbequina

Característiques
organolèptiques

L’oli d’oliva verge extra és ric en compostos polifenòlics, antioxidants naturals propis de l’oliva i responsables de la seva estabilitat davant l’oxidació, tret que el fa altament beneficiós per a la salut.

COMPARTEIX

produccio oli
Olives arbequines d'aprop
Raig oli oliva
produccio oli

Què té d'especial?

El nostre oli

Qualitat

L’oli té tonalitats verdoses a l’inici de campanya i, a mesura que l’oliva madura, adquireix un color més daurat. La baixa acidesa de L’Or de Ponent li confereix una qualitat excel·lent i el converteix en un producte ideal per gaudir-ne en la gastronomia.

Les seves propietats i qualitats naturals en fan un aliment indispensable dins la reconeguda i saludable dieta mediterrània.

Tast

Amb un sabor fruitat d’oliva, presenta en boca una punta de picant, un dolç evident i un amarg perceptible. Les seves aromes secundàries ens traslladen al camp i ens recorden a l’herba tallada i a les plantes d’horta, com el tomàquet o la carxofa, alhora que té notes de fonoll, ametlló, anís o plàtan madur. En conjunt és un oli equilibrat, complex i ric en sensacions vegetals.

Un sabor afruitat d’oliva fresca, dens, amb cos, i amb fragàncies que ens traslladen als camps d’oliveres.

L’Oli DOP Les Garrigues és ric en compostos polifenòlics, antioxidants naturals propis de l’oliva, responsables de la seva estabilitat davant l’oxidació, i d’efectes molt beneficiosos per a l’organisme.