L’Or de Ponent aposta per garrafes fetes amb plàstic 100% reciclat

25 de novembre de 2020

L’oli d’oliva verge extra L’Or de Ponent ja es pot trobar envasat en garrafes de 2 i 5 l fetes amb un plàstic 100% reciclat. D’aquesta manera, el Molí d’Alcanó, del Grup Fruits de Ponent, fa un pas més en la seva aposta per la sostenibilitat i el residu zero.

COMPARTEIX

Els envasos es poden trobar en format de 2 i 5 l

L’oli d’oliva verge extra L’Or de Ponent ja es pot trobar envasat en garrafes de 2 i 5 l fetes amb un plàstic 100% reciclat. D’aquesta manera, el Molí d’Alcanó, del Grup Fruits de Ponent, fa un pas més en la seva aposta per la sostenibilitat i el residu zero.

Cal destacar que el Parlament Europeu va donar llum verda l’any passat a la prohibició dels plàstics d’un sol ús. Aquesta llei, que entra en vigor el 2021, afecta a tots els coberts, plats, bastonets de cotó, palletes i envasos de menjar i beguda fets amb plàstic. A més, també preveu que l’any 2025 els envasos de plàstic estiguin fabricats, almenys, amb un 25% de material reciclable.

Davant d’aquest context, el Molí d’Alcanó ha decidit oferir aquest any als seus consumidors els primers envasos fets amb material 100% reciclat.