Praedium KYLATT entra a formar part del clúster Catalonia Gourmet

21 d'octubre de 2021

L’oli d’oliva verge extra de ‘Selecció Especial’ del Molí d’Alcanó, Praedium KYLATT, ha entrat a formar part de Catalonia Gourmet, el Clúster Gourmet de Catalunya, que té l’objectiu de promoure i contribuir a la competitivitat del sector de l’alimentació gourmet català d’alta gamma

COMPARTEIX

Entre les seves línies de treball destaca l’increment del grau d’internacionalització dels productes, innovant en valor per el client gourmet i creant nous canals directes amb els clients.

Praedium KYLATT és un oli ‘Premium’ que s’uneix a aquest clúster amb l’objectiu de guanyar visibilitat i arribar a nous consumidors, interessats en els productes gourmets elaborats cuidant tot el procés per aconseguir un resultat d’excel·lent qualitat.

Catalonia Gourmet és un clúster format per un grup d’empreses i institucions del mateix sector que comparteixen reptes estratègics. Les línies principals de treball són la promoció conjunta dels productes tant als mercats locals com internacionals (corners CATALONIA GOURMET a les principals cadenes i botigues retail delikatessen, fires locals i internacionals, punts de trànsit de turisme a Catalunya) així com la identificació i desenvolupament d’altres sinèrgies conjuntes (distribució, xarxa comercial, innovació conjunta; exportació compartida, formació, coneixement de mercat, etc.).