L’Or de Ponent llança al mercat un oli solidari contra el càncer de mama

10 de desembre de 2021

Un euro de cada ampolla venuda es destinarà íntegrament a l’Associació Contra el Càncer a Lleida

COMPARTEIX

El Molí d’Alcanó, pertanyent al Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, i l’Associació Contra el Càncer a Lleida han presentat aquest migdia una ampolla solidària d’oli d’oliva verge extra L’Or de Ponent. Es tracta d’una acció que té l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer de mama. Així doncs, un euro de cada unitat venuda, que té un cost de 3,90 €, es destinarà íntegrament a aquesta causa. 

Durant la presentació, que ha comptat amb les intervencions del president de Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, el director general de Fruits de Ponent, Josep Presseguer, el president de l’Associació Contra el Càncer a Lleida, Eduardo Serrano, i la gerent de l’Associació Contra el Càncer a Lleida, Eva Figuera, s’ha posat en valor aquesta acció solidària i de suport després d’aquests gairebé dos anys complicats a causa de la Covid- 19.

Escarp ha explicat que “per al Grup Cooperatiu aquest tipus de col·laboracions donen sentit a tot allò que fem, n’estem orgullosos i creiem que un producte tan saludable com l’oli verge extra de la DOP Les Garrigues és ideal per a aquesta acció”. Presseguer, en la mateixa línia, ha animat a tothom a sumar-se a aquesta iniciativa i ha posat de relleu que “una petita acció com aquesta ens fa grans per dins”.

Per la seva banda, Serrano ha expressat que estan molt agraïts perquè “iniciatives com aquestes permeten donar visibilitat a la lluita contra el càncer”. En aquest sentit, Figuera ha destacat que “aquest projecte arriba en un moment que ha estat molt difícil per l’associació”. “Iniciatives com aquestes ens donen esperança i ganes de continuar”, ha dit la gerent de l’Associació Contra el Càncer a Lleida.

L’ampolla es podrà trobar a partir d’aquest dissabte a les agrobotigues de Fruits de Ponent d’Alcanó, Alcarràs i Ponts, a BO de Shalom, a Vinicia de Lleida, a la seu de l’Associació Contra el Càncer a Lleida i a la pàgina web de L’Or de Ponent www.ordeponent.com. Per a aquesta acció es produiran inicialment un total de 3.000 ampolles solidàries de 500 ml d’oli d’oliva verge extra de L’Or de Ponent.