Mediterranean foods, la nova gamma de productes de L’Or de Ponent

13 de gener de 2022

COMPARTEIX

Compta amb diferents propostes vinculades amb el món de l’oli i de les ametlles

L’Or de Ponent, del Molí d’Alcanó (Grup Cooperatiu Fruits de Ponent), ha llençat al mercat una nova línia de productes, els Mediterranean foods, amb l’objectiu d’ampliar la seva oferta gastronòmica i satisfer els paladars més selectes i exigents. Aquesta nova línia compta amb diferents propostes vinculades amb el món de l’oli, però també amb el de les ametlles, els dos cultius principals i típics d’Alcanó.

Així doncs, dins dels Mediterranean foods podem trobar patés d’oliva, el paté d’oliva verda i el paté d’oliva provençal, vinagre balsàmic de poma, olives arbequines i ametlles elaborades de diferents formes, ametlla llargueta torrada, ametlla marcona garapinyada, ametlla marcona salada i bombó d’ametlla marcona.

Tots els productes ja es troben disponibles a la botiga online de L’Or de Ponent (https://ordeponent.com/botiga-oli-doliva-verge-extra-i-olives-arbequines/) i també a les agrobotigues d’Alcanó, Alcarràs i Ponts.