Fruits de Ponent, ha quedat entre les deu finalistes que aspiren al reconeixement d’empresa que atorga la Generalitat

9 de juny de 2022

COMPARTEIX

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent que engloba també L’Or de Ponent i KYLATT, és una de les deu empreses seleccionades com a finalistes per al concurs Empreses del Futur Present 2022, que emmarquen el Dia de l’Empresa que organitzat per primera vegada per al Departament de Treball i Empresa de la Generalitat el pròxim 27 de juny.Fruits de Ponent entra com a finalista pels seus valors cooperatius, sostenibles i que aposten pel territori i la igualtat.
Aquesta és la primera edició del Dia de l’Empresa, que distingirà dins de l’apartat Empreses del Futur Present 2022 les iniciatives empresarials amb valors, que posen a les persones en el centre, promovent un equilibri entre la competitivitat empresarial i la consciència social. Empreses que ja són avui exemple del que totes poden ser el dia de demà, vives i flexibles, construint un triple impacte (econòmic, social, mediambiental) per transformar el present i construir el futur.
És per aquest motiu que s’han seleccionat empreses, entre elles Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, que tenen un impacte positiu en la nostra societat, i que contribueixen a construir una economia més justa, verda i equitativa. Són empreses que posen sobre la taula estratègies amb valor compartit, centrades en les persones, el territori i el medi ambient, i que generen majors oportunitats en les comunitats on es desenvolupen, en el que és un cercle virtuós que promou més valors que, alhora , acaben revertint en la societat.
Una vegada seleccionades les deu finalistes, és la ciutadania la que, a través dels seus vots en la web diaempresa.cat triarà l’Empresa de l’Any, reconeixement que lliuraran Pere Aragonès, president de la Generalitat, Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball.

Et convidem a conèixer els valors de la nostra empresa i votar per ella en l’enllaç https://diaempresa.cat/casos/fruits-de-ponent/