KYLATT, guardonat a Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil

20 de juliol de 2022

COMPARTEIX

Ha estat distingit amb la medalla de plata en la categoria de ‘Packaging Design’

KYLATT, l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial del Molí d’Alcanó (Grup Cooperatiu Fruits de Ponent) ha estat distingit amb la medalla de plata en la categoria de ‘Packaging Design’ a Los Angeles Internacional Extra Virgin Olive Oil, un concurs a escala mundial que té l’objectiu de transmetre a la societat el coneixement sobre el món de l’oli, des de la selecció fins al tast i el maridatge.

Aquest nou guardó en disseny se suma als rebuts per part de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i  Les Garrigues de Les Borges Blanques i de l’Associació de Publicitat de Catalunya en la mateixa categoria. Es tracta d’un disseny que reflecteix en la seva presència la personalitat, el caràcter i l’art, en definitiva, l’essència que caracteritza aquest producte. D’aquesta manera, la seva presentació està configurada pel color mediterrani i un dibuix harmònic.

Un oli que també compta amb premis internacionals a la seva qualitat a París, Londres i Berlín, i també nacionals, des de la seva creació. Uns reconeixements que refermen el compromís del Molí i de tots socis productors amb la qualitat i la innovació.