KYLATT es consolida com un oli ‘Premium’ en un acte que fusiona música i gastronomia a Barcelona

11 de novembre de 2022

COMPARTEIX

El xef amb estrella Michelin Oriol Ivern i el compositor musical Miqui Puig conversen sobre la combinació de les dues arts

Barcelona, 10 de novembre de 2022 – L’oli d’oliva verge extra (OOVE) de Selecció Especial KYLATT 2022-2023, del Molí d’Alcanó (Grup Cooperatiu Fruits de Ponent), es va presentar ahir a Barcelona en un acte, KYLATT Golden Hour, que va fusionar dues arts, la música i la gastronomia, de les mans del xef amb estrella Michelin Oriol Ivern i el compositor musical Miqui Puig. Un esdeveniment que es va dur a terme en un entorn d’essència mediterrània, al cèntric Belbo Terrenal, i a través del qual aquest OOVE es consolida com un oli ‘Premium’ de categoria superior a la capital catalana amb una visió internacional i cosmopolita i posa en valor la qualitat d’aquest tipus de producte.

El Director General del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, Josep Presseguer, va afirmar que KYLATT és un oli de qualitat excel·lent i amb el valor afegit de tenir el gen cooperativista, que compta amb l’esforç i l’empenta dels socis productors.

Amb més d’un centenar d’assistents, Ivern i Puig van mantenir un diàleg sobre la fusió de les dues arts, música i gastronomia, i com serveixen com a font d’inspiració l’una a l’altra. Una conversa que va estar moderada per la periodista i escriptora Joana Bonet i mitjançant la qual van explicar com aquest oli ha inspirat als dos artistes i van remarcar que és el reflex de “l’artesania de la terra”.

Per tal de maridar les dues disciplines i després de la conversa, es va dur a terme un show gastromusical amb el tast de tres tapes elaborades en exclusiva per Ivern: carxofes amb pil-pil d’anxoves i caviar, molls amb maionesa de mol·luscs i llaminadures de KYLATT. Una experiència que va estar acompanyada amb la música de la playlist de Spotify KYLATT Golden Hour confeccionada per Puig, inspirada en l’oli i que barreja estils com el pop, el soul, el trap o alguns clàssics.