Kylatt guanya la Medalla d’Or als premis New York World Olive Oil Competition 2023

13 d'abril de 2023

COMPARTEIX

L’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial KYLATT del Molí d’Alcanó (Grup Cooperatiu Fruits de Ponent) ha guanyat la Medalla d’Or per la qualitat de l’oli en categoria monovarietal als Premis NYIOOC New York World Olive Oil Competition 2023.

El NYIOOC és el concurs d’oli d’oliva més important i prestigiós del món. La seva llista anual de guardonats és considerada la guia autoritzada dels millors olis d’oliva verge extra de l’any.

El fet que Kylatt hagi guanyat la Medalla d’Or a la categoria monovarietal és un gran èxit i un testimoni del compromís del Grup Cooperatiu amb la producció d’oli d’oliva de la més alta qualitat. Aquest premi se suma als anteriors que Kylatt ha obtingut recentment.

Cal destacar que el Grup Cooperatiu Fruits de Ponent té un compromís ferm amb la sostenibilitat, tant al camp com al molí, i que la qualitat és sempre la premissa principal en l’elaboració del seu oli d’oliva verge extra.

Aquest reconeixement és especialment significatiu després de la difícil temporada de cultiu 2022/23 que van enfrontar els productors de Catalunya i la resta d’Espanya. El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent celebra aquesta victòria i continua treballant per oferir la millor qualitat als seus productes d’oli d’oliva verge extra.