L’oli L’Or de Ponent, ara amb el segell de Producció Integrada (PI)

17 d'abril de 2019

L'oli verge extra L'Or de Ponent suma un nou segell de qualitat, el de la Produccio Integrada (PI), un sistema de producció d'aliments de qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient

COMPARTEIX

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

L’oli verge extra L’Or de Ponent suma un nou segell de qualitat, el de la Produccio Integrada (PI), un sistema de producció d’aliments de qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient. La producció integrada dóna resposta a les demandes de qualitat i seguretat en els aliments que exigeixen els consumidors responsables.

Amb aquesta certificació, L’Or de Ponent, de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues, suma més qualitat, seguretat i excel·lència. Amb la PI és minimitza al màxim l’ús de productes agroquímics i d’adobs en la producció d’aliments.

Els productes certificats per la PI: 

  • Apliquen processos que afavoreixen la diversitat de l’ecosistema agrícola, ja que respecten la flora i la fauna autòctones, i potencien l’activitat conservadora del medi rural i del paisatge.
  • Produeixen d’acord amb tècniques que tenen en compte els moderns coneixements tècnics i científics.
  • Adapten les empreses agrícoles a la forma de producció intensiva per assegurar-ne la viabilitat econòmica.

Els productors, elaboradors i envasadors dels aliments basats en l’agricultura sostenible estan obligats a complir totes les condicions fixades a les normes tècniques de producció establertes per a cada cultiu, com l’obligació de portar un quadern d’explotació i, si escau, un quadern de postcollita, que recullen les anotacions de totes les intervencions fetes sobre el cultiu i els productes. Així es controla la història dels aliments, des del camp fins al punt de venda (traçabilitat).

L’Or de Ponent, produït i elaborat al Molí d’Alcanó, del Grup Fruits de Ponent, es pot trobar en diferents formats: de 5L, de 2L, de 500 ml, i de 250 ml, a més dels formats PREMIUM. 

Afegeix aquí el text de capçalera

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cookies or de Ponent

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si segueixes navegant entenem que hi estàs d'acord