Kylatt, ‘created together with’ Oriol Ivern, xef d’Estrella Michelin

14 de maig de 2020

El Molí d’Alcanó i Oriol Ivern, xef de l’Hisop de Barcelona, amb estrella Michelin, creen conjuntament Kylatt, Selecció Especial, de categoria superior.

COMPARTEIX

L’oli d’oliva verge extra Selecció Especial Kylatt és el nou oli del Molí d’Alcanó. Ha estat creat juntament amb Oriol Ivern, xef del restaurant barceloní Hisop, amb estrella Michelin.

Segons Ivern, Kylatt és un “oli amb personalitat i caràcter” que “aporta valor afegit a un plat”, un tret molt apreciat per xefs d’arreu del món a l’hora de donar forma a les seves creacions. El xef barceloní va veure en les olives arbequines de la cooperativa d’Alcanó la qualitat adequada per fer un oli de categoria superior. Així, la col·laboració entre Ivern i els treballadors i treballadores de la cooperativa va tenir com a resultat Kylatt, un oli prèmium de Selecció Especial.