Grup Cooperatiu Fruits de Ponent recapta dos mil euros per la lluita contra el càncer de mama

20 de desembre de 2022

COMPARTEIX

Grup Cooperatiu Fruits de Ponent recapta dos mil euros per la lluita contra el càncer de mama gràcies a la venda d’un oli solidari del Molí d’Alcanó durant els darrers 12 mesos.

El Molí d’Alcanó, del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, va posar en marxa el passat mes de desembre -tot just ara fa un any- i juntament amb l’Associació contra el Càncer a Lleida, una acció solidària per recaptar fons per la lluita contra el càncer de mama.

Durant aquests mesos i en diferents punts de venda de Lleida ciutat i també a través del web d’Or de Ponent , el Molí d’Alcanó ha posat a la venda aquesta ampolla d’oli solidari, de 0,500 ml, per la qual es va dissenyar una etiqueta especial, amb el color rosa que simbolitza la lluita contra aquest tipus de malaltia. Un euro de cada unitat venuda ha anat destinat a aquesta entitat i per aquesta causa.

Avui, el President de Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, Benjamí Ibars, i el Director General de Fruits de Ponent, Josep Presseguer, han fet entrega a l’Associació Contra el Càncer a Lleida dels dos mil euros recaptats.

El president d’aquesta entitat, Sisco Maranges, ha agraït un cop més la solidaritat de Grup Cooperatiu Fruits de Ponent afirmant que “iniciatives com aquesta permeten donar visibilitat a la lluita contra el càncer i són un motiu d’esperança i ganes de continuar”.

Grup Cooperatiu Fruits de Ponent valora molt positivament la iniciativa i lloa la enorme solidaritat mostrada per la societat davant d’aquest tipus d’accions.