Jornada tècnica Praedium Kylatt, el nostre oli de ‘Selecció Especial’

9 de setembre de 2020

El Molí d’Alcanó va ser l’escenari, el passat 9 de setembre, de la jornada tècnica Praedium Kylatt celebrada per a preparar els últims detalls de cara a l’inici de la nova campanya d’oli.

COMPARTEIX

En aquesta jornada es van reunir representants dels diferents agents que intervenen en el procés d’elaboració, producció, promoció i venda de l’oli d’oliva verge extra del Molí d’Alcanó, des del moliner, Abdul Maarrouf, fins al president de la Cooperativa del Camp d’Alcarràs, Sebastià Escarp. Així, la trobada va comptar amb la presència de Josep Joan Florensa, representant de Fruita Seca i Oli de la cooperativa; Josep Presseguer, director general de Fruits de Ponent; Marc Nart, director agronòmic; Maria Llop, directora de qualitat; Oriol Ivern i Jordi Morillo, xef del restaurant Hisop de Barcelona amb Estrella Michelin i expert gastronòmic, respectivament, i amb l’alcalde del municipi d’Alcanó, Xavier Prunera. Una jornada molt fructífera que va marcar l’inici de la nova campanya.